Lord Kuthumi – Vzostup Zvierat

Pozdravy pre Vás. Ja, Kuthumi vás znova pozdravujem.

Spýtali sa ma, vzostupujú zvieratá? Zaujímavá téma. Niektorí ľudia považujú určité zvieratá za posvätné viac ako seba. Iní považujú zvieratá za peňažný nástroj. Zvieratá sú mučené, zneužívané, niektoré zošalejú z krutosti, ktorú znášajú. Iní považujú určité zvieratá za pliagu, niečo čo treba zastreliť alebo zabiť. Ďalší vidia zvieratá jednoducho ako potravu a len si berú čo potrebujú. Ale potom sú tí, ktorí zahŕňajú svoje vybrané zviera veľkou láskou. Kŕmia, chovajú a dokonca rozmaznávajú toto zviera, emocionálne a láskyplne, zaobchádzajú so zvieraťom ako by bolo ich vlastné dieťa. Celkom protikladné postoje, že? Rovnako ako je tu ľudské kráľovstvo, je tu aj zvieracie kráľovstvo. Zvieratá slúžia ľudskému kráľovstvu, rovnako ako minerálne a rastlinné kráľovstvá.

Sú niektoré zvieratá, ktoré sú časťou potravinového reťazca pre ľudí. Prichádzajú tak, že o tom vedia. Myslíte si, že vták, krava, jeleň nemajú vedomie ani pocity? Posudzujete to tak preto, že nekomunikujú ako vy, hovorenou rečou? A predsa sú schopné kričať v panike a v bolesti. Majú mäso, krv, kosti a nervy ako vy. Tiež majú formu inteligencie. Síce to nie je ľudská úroveň, ale existuje. Môžem vás uistiť, že naozaj cítia bolesť – emocionálne a fyzicky. Nastal čas, aby ľudstvo zmenilo svoj postoj ku zvieraciemu kráľovstvu z povýšenosti na súcit. Všetci slúžia v cykloch života, existencie.

Pozrime sa na zvieratá, ktoré ku vám prichádzajú ako miláčikovia. Často je to vybraté zviera. Keďže je veľa druhov, budem hovoriť o domácom psovi alebo mačke. Mnohé prídu do života osoby liečiť na nejakej úrovni. Je to často emocionálne liečenie. Vy poskytnete potravu, prístrešie – bezpečné nebo. Na oplátku dostanete bezpodmienečnú lásku a oddanosť. Mnohí z vás hľadajú tieto vlastnosti v ľudskom vzťahu a nemôžu ich nájsť. Tak dáte veľa lásky a náklonnosti svojmu zvieratku, zvieraťu často ku spokojnosti stačí, že vie že je s vami v jednej miestnosti. Mnohí z vás hovoria svojim zvieratkám svoje problémy, starosti, pocity. Môžete vidieť ako sa zviera pozerá na vás hlboko. V tej chvíli zviera chápe vaše city, vaše pocity.

Pes sa často postaví, príde ku vám a ak sedíte, zloží hlavu na vašu nohu. Toto zodpovedá ľudskému objatiu. Zvieratá komunikujú s ľuďmi na inej úrovni. A predsa chápu viac ako si uvedomujete. Oči sú bránou do vašej duše. Toto je pravda aj o zvierati. Tí z vás, ktorí načúvajú svojej duši budú chápať čo hovorím. Často je pre vás ťažké milovať, dávať úplne, bezpodmienečne. Zviera to dokáže. Mnohé domáce psy to robia. Naučili sa, že ich ľudský spoločník je všetko na čom záleží. Že v tom vzťahu je láska, je mier, je dôvera. Stanú sa oddanými, vernými.

Koľkí z vás čo zažívate blízky vzťah a môžete povedať to isté? Koľkí dokážete milovať bezpodmienečne? Zamyslite sa nad tým nachvíľu. Pretože to znamená prijať rôzne vzorce správania druhého, rovnako dobré aj nie tak dobré. Dokážete naozaj prijať? Pes dokáže. A vy ich považujete za nižšie ako seba. Niekedy je zviera učiteľom. Aj keď ste nahnevaní, pes si sadne nečinne, aby počkal kým váš hnev pominie, skôr ako vstúpi do vášho energetického poľa. Robí tak bez odsudzovania. Sú niektoré psy a mačky, ktoré prídu ku osobe pretože s ňou zdieľali minulý život. Ten čas sa možno nenaplnil a tak sa vrátia.

Rovnako ako sa vzájomne poznajú dve ľudské duše sa môžu poznať zvieracia a ľudská duša. Cítite okamžité spoznanie, okamžité uvedomenie poznania druhej duše. Cítite sa spolu veľmi pohodlne. Tieto zvieratá sa inkarnujú s účelom. Napadá mi porekadlo tohto človeka – kanálu: „Ponúkni zatúlanému zvieraťu domov a ono sa ti odplatí prívetivosťou.“ A vy stále tvrdíte, že zviera nemá inteligenciu? Hovorím vám, zamyslite sa znova. Buďte tichý a pozorujte.

Takže pýtajú sa ma, vzostúpi zviera? Čomu hovoríte vzostúpi? Čo si myslíte, že sa stane? Rovnako ako človek zažíva život za životom učenie a skúsenosti, tak môže aj domáce zviera. Hovorím domáce z určitého dôvodu. Tieto nesú vyššiu vibráciu ako divoké zviera. Ako ich vibrácia rastie a oni nesú viac Svetla, viac lásky, tiež kráčajú po vyššej ceste ku vzostupu. Pretože ony slúžili ľudstvu a Bohu, rovnako ako vy. Vidíte, priatelia moji, myslíte si že vzostup je v učení, študovaní. To je ľudské chápanie, ľudské vyjadrenie. A predsa vzostup nie je možné dosiahnuť kým nevychádza skutočne z vášho srdca, bezpodmienečne, s láskou, bez odsudzovania druhého. Neubližovať druhému fyzicky ani slovne. Vidíte? Chápete ako veľa úrovní existuje na ceste vzostupu?

Putá medzi človekom a zvieratkom sa často stanú veľmi silnými. Obaja to cítia a obaja odpovedajú láskou a nežnosťou. Zviera sa stane členom rodiny. Tak ako vy občas vyžadujete celkové liečenie, rovnako aj vaše zviera. Mačky a psy sú veľmi intuitívne a tak isto aj kone. Silne reagujú na rôzne energetické polia druhých. Často vstrebú negatívne energie, hlavne od svojich ľudských spoločníkov. Nepoužívam vaše slovo „vlastník“, keďže žiadna duša nemôže vlastniť druhú, nie. Univerzálna liečivá energia je veľmi užitočná, čistí a lieči aurické pole a fyzické telo zvieraťa – rovnako ako to robí pre vás. Predlžuje život a obnovuje harmóniu na všetkých úrovniach.

Vedeli ste, že tieto domáce zvieratá tiež prebývajú vo vyšších dimenziách keď prejdú na druhú stranu? Že mnohé sú schopné prísť prostredníctvom média ako je tento človek – kanál – aby ocenili ľudskú rodinu, ktorú tak veľmi milovali počas svojej životnej skúsenosti, rovnako ako ste toho aj vy schopní keď prejdete na druhú stranu. Všetky prichádzajú s láskou, na tej rovine nemôže existovať negativita žiadneho druhu.

Keďže vy tiež zvyšujete svoje vibrácie a ste schopní komunikovať na vyšších úrovniach, mnohí sú teraz schopní hovoriť so svojimi zvieratami s využitím telepatie. Tak vidíte, iné úrovne komunikácie sú vám otvorené.

Buďte otvorení všetkému s láskou

Majster Kuthumi   –  Preklad: SiR

This entry was posted in Nezaradené. Bookmark the permalink.

Pridaj komentár