Zlatá dušička – Všichni jsme jeden

Nyní je období přerodu. Přerodu z podzimních do zimních dní, ze tmy do světla. Veškeré dění se probudí během 2 týdnů a bude zde mnoho pozdvižení. Energie Země sílí a stále více se probouzí. Okolo Země se objevují každý den a večer nové a nové lodě, které přilétají, aby byly součástí tohoto procesu. Energetické víry nasávají negativitu, avšak stále silněji temní udržují své zbývající pozice. Mnoho lidí si začíná uvědomovat nezvratitelné změny, protože sami jsou jejich součástí. Veškeré proměny těla jsou také výraznější, neboť přibývá vibrační energie.

Každý, kdo postupuje vpřed, je konfrontován se svou minulostí a stále častěji se lidé obracejí o pomoc, neboť přestávají rozumět svým životům a tomu, co se kolem nich děje. Veškeré obavy se týkají budoucnosti jejich a budoucnosti Země jako takové. Tyto informace podněcují vás všechny, abyste zmobilizovali své síly a snažili se udržet hladinu pozitivních energií v určité výši. Negativní energie jsou nyní velice agresivní a velmi snadno vás zbaví veškerých pocitů lásky, uspokojení a pokory. Každý den se mění v závislosti na počtu bytostí, které svým smýšlením ovlivňují tuto realitu. Vy, kteří zažíváte lásku a štěstí, buďte součástí těch ostatních, kteří mají opačnou zkušenost. Rozdělte se a buďte v dosahu ostatním, tímto alespoň o malý kousek rozptýlíte negativitu kolem sebe. Každý váš čin se nyní mnohokrát zesiluje. To, co prožíváte, je výsledek vašich činů. Je to však velmi rychle přicházející sled, kdy během několika hodin k vám může být vrácena myšlenka vámi vyslaná. Dávejte velký pozor na to, na co myslíte. Světelné bytosti stále dozírají na vás, na svět kolem vás. Jsou velice smutní, neboť málo z vás vnímá jejich pokyny. Mnozí bývají na tyto bytosti dokonce naštvaní a ztrácejí důvěru jak v ně, tak v sebe sama. Avšak není nutno opakovat, že to, co prožíváte, je vždy a pouze jen následkem vašich činů, nikoho jiného.

Světelné bytosti jsou přesto trpělivé a snaží se vám dále pomáhat. Avšak někteří lidé jsou opravdu nenapravitelní. Celosvětové dění je nyní velice vychýlené. Toto však lze ještě změnit a zmírnit. Stále ještě je možnost změny. Každý den se k vám dostávají zprávy o dalších a dalších katastrofách. Vše toto je však součástí dění. V novém měsíci se bude jednat o uzavření tohoto roku a nastavení dalších podmínek vzestupu. Vše probíhá tak, jak bylo zamýšleno. Mnozí se vzdávají a mnozí ztrácejí naději. Avšak budete podpořeni, neboť dostanete pozitivní informace, které vám velice pomohou a uklidní vaše smysly. Tato informace přijde se začátkem roku a vy budete velice potěšeni. Každý bude sám za sebe potěšen stavem věcí ve světě. Vaše životy přicházejí do závěrečné fáze přeměny.

V této fázi budete zažívat mnoho neuvěřitelných prožitků. To, co budete vnímat, vás velice překvapí. Tyto vlivy budou zesilovat a proto se budete stále častěji dostávat do vyšších dimenzí. Můžete zažívat i to, že budete vídat průhledné a mlhovité bytosti. Tyto bytosti vám budou radit, co byste měli udělat. Nebude to pravidlem u vás všech, avšak je zde i tato možnost. Nebojte se a přijměte je do svého života a mnoho důležitých prožitků s tím. V tuto chvíli již není, co více říci. Stále jste z různých zdrojů připravováni na to, co vás čeká. A že událostí je a bude mnoho..Nalezněte v sobě lásku a dávejte ji všem kolem sebe. Neboť vy jste my a všichni jsme jeden.

Ámen.

http://zlata.dusicka.sweb.cz

 

This entry was posted in Atla-Ra. Bookmark the permalink.

Pridaj komentár