NADACE KESHE: TRANSFÉR TECHNOLOGIE VAŠIM VLÁDÁM

Od nynějška je na zodpovědnosti každého národa zúčastnit se programu kosmických lodí.Vše, co všichni vaši vládní úředníci musí udělat, je poslat zprávu Kesheho nadaci na adresuinfo@keshefoundation.com z ambasády státu nebo vlády a dohodnout si schůzku, abychom mohli připravit USB klíč se všemi informacemi a dokumenty z centra Kesheho nadace v Nivone.

Nyní jediný způsob, jak váš národ může zaostat, je kvůli vlastní chybě a nedostatku zájmu vašeho národa. Ať si jednotku vytvoří sami a mohou přivést váš národ do současného světa vědy.Jsme tak otevření, že nyní dovolíme 180 zemím a teritoriím požádat své univerzitní studenty, aby udělali jednoduché jednotky a ověřili technologii pro váš národ, aby se jejich národy mohly připojit k programu kosmických lodí.

Stejně jako italský a sierra-leonský může i váš velvyslanec obdržet USB flash disk s dokumenty o kosmické lodi, které od nás dostali, dokonce jsme tam uložili adresu výrobce systému, u něhož si můžete, pokud chcete, objednat exemplář reaktoru vyrobený právě pro vás, který můžete okamžitě použít pro počáteční testy, pokud chcete následovat naši konstrukci nebo se můžete pokusit o své vlastní verze.Stejně jako italský a sierra-leonský, může váš velvyslanec obdržet USB flash disk s dokumenty o kosmické lodi, které od nás dostali, dokonce jsme tam uložili adresu výrobce systému, u něhož si můžete, pokud chcete, objednat exemplář reaktoru, vyrobený právě pro vás, který můžete okamžitě použít pro počáteční testy, pokud chcete následovat naši konstrukci nebo se můžete pokusit o své vlastní verze. Skutečný závod o vesmír pro všechny občany světa nyní odstartoval na bázi rovnosti a jeho cena je menší než několik tisíc Euro, za připojení se k pokročilým národům pro soběstačnost v energetice a kosmický program. Předvídáme, že do konce roku by většina národů měla započít svůj kosmický program a brzy si uvědomí, že v důsledku étosu míru se hranice mezi státy stanou bezpředmětnými.

Přes naše nedávné příspěvky na fóru jsme již obdrželi poptávky od vlád, které by chtěly dostat USB flash disk s dokumenty pro stavbu kosmické lodě z Kesheho nadace v následujícím týdnu, aby nezaostali za sousedními státy.

Prosím, nepokoušejte se dostat se s námi do styku, abyste získali tyto dokumenty pro svůj národ, protože – jak víte – my pracujeme pouze s držiteli diplomatického pasu a toto je jediný korektní způsob, jak získat přístup k této technologii. Je na zodpovědnosti každého jednotlivce informovat svou vládu a nechat ji požádat pomocí korektních kanálů o data na USB paměti, stejně jako vláda Itálie a vlády dalších zemí, které obdržely kompletní dokumentaci k této technologii.

Uvažujeme o úterý 6.11.2012 jako o dni předání klíčů k technologii různým národům, protože nemůžeme jít na každou ambasádu jednotlivě. Pokusíme se zorganizovat třetí mírovou konferenci pro začátek příštího roku nikoli pro velvyslance, ale pro světové vůdce, jakmile pochopí, jaké klíčové informace obdrželi z Kesheho nadace na těchto USB pamětech.

V současné době hledíme na Střední Východ pro světové vůdce, aby se zúčastnili mírové konference, zatímco první dvě prezentace se konaly v Evropě. Již jsme svůj zájem o konání konference v této lokalitě oznámili mezinárodní organizaci v této části světa a čakáme na odpověď.   Informujte vašeho velvyslance, aby udělal dohody prostřednictvím svých diplomatických sborů s Kesheho nadací, jejichž členové navštíví naše centrum 6.11.2012 a přihlásí se k právu vašeho národa s flash diskem USB, aby váš národ získal přístup k technologiím čistých energií, kosmického výzkumu a pro zdraví.

M. T. Keshe
Ředitel Kesheho nadace

(c)2012 dr. M.T. Keshe a jeho “Keshe Foundation”
(c)2012 Jura Kočár
(c)2012 Jaroslav Chvátal

http://www.matrix-2001.cz

http://www.keshefoundation.org/phpbb/viewtopic.php?f=2&t=2893

This entry was posted in Zaujímavosti. Bookmark the permalink.

Pridaj komentár