Příznaky vzestupu – Arkturiáni

(Překlad OrgoNet)

                      Arkturiáni: Jsme tady, můžete se nás ptát!

Otázka: Zdá se, že všichni teď zažíváme bolest v zádech, mezi lopatkami. Co je to za energii a co to znamená?

Arkturiáni:  Důvodů je mnoho. Jedním z nich psychologický důvod: když zvyšujete svou frekvenci do vyšších dimenzí, získáváte tím přístup k mnoha svým ostatním inkarnacím. V nich jste jako lidská forma zemřeli mnoha nejrůznějšími způsoby, a jedním z nejhorších je být proboden do zad. Neboť v tom časovém rámci to byla ostudná věc, neměli jste šanci se otočit tváří v tvář a bojovat. A tak velmi často vznikla v té oblasti karmická jizva. A ta karmická jizva prošla několika inkarnacemi. A v této realitě všechny vaše inkarnace, všechna pozemská vtělení chtějí vyjít na povrch.

Rovněž tak všechny vaše ostatní alternativní reality na Zemi. A všechny tyto reality se dožadují, abyste jim věnovali svou pozornost. Protože vy jste oním bodem vzestupu. Vy jste kormidelníkem své lodi. Takže psychologický důvod pro tu bolest v zádech, v různých oblastech zad, je toto uvolňování těch dob ve vašich životech, kdy jste byli probodnuti odzadu, z jakéhokoli důvodu. A proto vám radíme, abyste se otočili dozadu, a střetli se s těmi, kdo vám to udělali, a poslali jim bezpodmínečnou lásku. Bezpodmínečné odpuštění. Protože když vás oni bodli do zad, pak určitě bylo něco, co jste udělali vy jim. To ukončí onen cyklus pomsty, oběti, strachu, hněvu, to vše musí odpadnout, abyste mohli jít k vyšším frekvencím reality.

Jde také o vyrovnávání toku kundalini. Energie kundalini protéká vpravo a vlevo nahoru a uprostřed se vrací dolů, je tam mužský a ženský tok, a uprostřed uzemňující tok. Vzestupné toky se proplétají čakrami odspoda, a když přijdou do výšky srdce, do oblasti zad, tam často bývá mezi třetí a čtvrtou čakrou (solární plexus a srdeční čakra) zúžené místo pro energii kundalini, protože tudy třeba protéká mnoho emocí. A také tu sídlí váš dech, srdeční tep a vaše schopnost mít vědomí. Tam může být něco, na co si vzpomenete, že třeba byly doby, kdy jste nemohli dýchat a že jste odešli, a cítíte tu energii, která chce nyní být z vás uvolněna. Proplétá se tam fyzično a psychika, a o tom je celá kundalini. Energie kundalini propojuje mužskou a ženskou energii, a když mužská převládne nad ženskou, tak ta energie může být velmi horká a způsobuje pocit pálení, a když převládne ženská, energie může být velmi chladná. Uvnitř může být i depresívní energie. Oblast srdce je proto velkým problémem, je třeba udržovat všechny tři proudy – mužský, ženský a proud směřující dolů – ve správném vzájemném vztahu.

A pak je tady ještě něco. Třetí věc je, že veškeré vaše interpretace světelného jazyka probíhají v oblasti vašeho srdce. Vy přijímáte tento jazyk, vnímáte ho svým třetím okem, ale jde do vašeho átmá, což je vaše knihovna, vaše mezidimenzionální knihovna veškerých realit, a tak jste schopni si vzpomínat a interpretovat ten jazyk, abyste ho mohli použít ve svém denním životě. A to často způsobuje velkou únavu, frustraci, zklamání a hněv. A všechny tyto důvody se scházejí ve stejném místě těla, a tak tam mohou vznikat různé problémy. (6:59)

Otázka: Už pár týdnů mám problém s levými nosními dutinami. Prý to má souvislost s otvíráním mého třetího oka?

Kundalini stoupá celým vaším tělem, a svou cestu ukončuje v nosních dírkách. Ženská kundalini prochází levou stranou, levou nosní dírkou, a mužská jde pravou stranou a končí v pravé nosní dírce. Když máte problém s touto určitou dutinou, nebo s nosní dírkou, jde o intregraci mužské energie kundalini. Také to má souvislost s Hórovým okem, to je božský syn matky Isis a otce Osirise, a znamená to, že se mužská energie integruje ve vašem ženském srdci, a zvyšuje se vaše schopnost hluboce milovat, i vaše laskavost. To je pro muže dost těžké. Vytváří se ve vás nový člověk. Muž, který se nebojí své ženské energie a dokáže ji integrovat se svou mužskou energií. Někteří muži jsou tím velmi vyděšení a stávají se zlostnými a agresívními. A někteří muži mají symptomy. Synchronizace mužské a ženské energie je velmi složitý problém, a velmi důležitý. Protože způsob, jakým se synchronizují, tok ven, tok dovnitř, měsíční a sluneční proud, z vás činí onu multidimenzionální bytost, když tyto proudy v sobě vyrovnáte. (9.47)

 (Pokračování překladu může následovat.)

Video anglicky:

 http://www.youtube.com/watch?v=xqpTDEhFy2I&feature=share&list=UUm_HEdtHNzUQeamPqmHXDDg

http://orgo-net.blogspot.sk/2013/03/arkturiani-vysvetluji-symptomy-vzestupu.html

This entry was posted in Nezaradené. Bookmark the permalink.

Pridaj komentár