„Jedného dňa vyvinú vakcínu, čo oddelí ľudí od ich duše“

 

Rudolf Steiner (1861-1925):

Rudolf Steiner bol rakúsky filozof, sociálny reformátor, architekt, ezoterik a vizionár. Často o sebe tvrdil, že je aj jasnovidec. Prvé uznanie získal na konci 19. storočia ako literárny kritik. Jedným z jeho známych diel je Filozofia slobody. Na začiatku 20. storočia vytvoril ezoterické antropozofické duchovné hnutie založené na germánskej idealistickej filozofii.

Vízie Rudolfa Steinera o vakcínach

Pred viac ako storočím raz Rudolf Steiner napísal ohľadne vakcín nasledovné:

V budúcnosti pomocou medicíny eliminujeme dušu. Pod zámienkou zdravia vytvoria vakcínu, ktorú budú ľuďom podávať tak skoro, ako je to len možné, ideálne hneď po narodení. Jej cieľom bude zabrániť, aby si ľudská bytosť vyvinula myšlienky o existencii duše a ducha. Materialistickým lekárom zveria úlohu, aby ľudstvu odstránili dušu.

Tak, ako sa dnes ľudia očkujú proti chorobám, tak sa v budúcnosti budú deti očkovať látkou, ktorú vyrobia presne takým spôsobom, aby boli ľudia imúnni voči „šialenstvu“ spirituálneho života. Takto zaočkovaný človek sa síce stane veľmi inteligentným, no nevyvinie si vedomie. A presne to je cieľom istých materialistických kruhov. S takouto vakcínou potom ľahko dokážete uvoľniť väzbu medzi éterickým a fyzickým telom.

Keď sa éterické telo oddelí od fyzického, tak spojenie medzi vesmírom a éterickým telom bude extrémne nestabilné. Človek sa stane robotom. Totižto, aby bol človek človekom, musí byť jeho fyzické telo na tejto Zemi „naleštené“ duchovnou vôľou.

Týmto spôsobom sa z vakcíny stane arymanická sila, človek sa po nej už nebude schopný zbaviť materialistických pocitov. Podstatou jeho bytia bude materializmus a už viac nedokáže byť schopný duchovného rozvoja.

Odkaz Rudolfa Steinera v angličtine

Tu si môžete pozrieť uvedené vizionárske slová Rudolfa Steinera v angličtine:

steiner-vaccine-soul

Záver

Čo si myslíte o týchto slovách? Za posledných sto rokov sme tu mali množstvo vakcín, no až teraz idú na nás s vakcínou, ktorá funguje na tej najnákladnejšej, teda genetickej úrovni.Je možné že sa napĺňajú jasnovidné vízie Rudolfa Steinera?

https://www.badatel.net/rudolf-steiner-1861-1925-jedneho-dna-vyvinu-vakcinu-co-oddeli-ludi-od-ich-duse/

Biomarker

This entry was posted in Nezaradené. Bookmark the permalink.

Pridaj komentár