James Tyberonn – Úplnosť Žiadania Modlitbou a Mechanika Hviezdnych Brán v Sedone (2/2)

predchádzajúca časť

Archanjel Metatron prostredníctvom James Tyberonn

Platí Základná Mechanika

Zatiaľ čo niektoré z oblastí vo víre “Sedona” sa posunuli, základná mechanika sa neposunula. Body brány Víru sú bezčasové, a ako také, všetko čo sa stalo alebo stane v priestor-časovom kontinuu vo večnej rezonancii PRÍTOMNÉHO OKAMIHU v takých silových bodoch. Veky uctievania v Sedone existujú spoločne v tom čo nazývate prítomnosť a budúcnosť.

sedona-vortex

Energie víru sú nad lineárnym časom, nad treťou dimenziou. A predsa v lineárnom čase je Sedona obrovské nazhromaždenie všetkého času od jej vytvorenia pred miliónmi rokov. Obdobne to čo ľudstvo vykonalo v minulom storočí je len mikro-zlomok celkového hromadného vstrebania energií prijatých tam po milióny a milióny lineárnych rokov. Chápete? Viete, také oblasti odrážajú a vstrebávajú harmóniu tých v ich štruktúre, ale nie len z prítomnosti. Také silové uzly sú zlúčením minulosti, prítomnosti a budúcnosti v časovej podstate “Večného TERAZ”. Sú bezčasovej podoby.

V súčasnej dobe však predsa len bolo významné priťahovanie ctihodných hľadajúcich do tejto oblasti, a títo sú oddaní posvätnému dozorstvu a uchovaniu harmónie víru. Obrady a posvätný obradný tanec a duchovné pochopenie sú znova energetizované a naďalej hľadajú rovnováhu. Tieto činnosti sú vhodné, a viete, Zem, Energie Miesta, naozaj odpovedajú desaťnásobne.

Otázka pre Metatrona: Predtým si spomenul Sedona ako jednu z oblastí, v ktorých niekedy vychádzajú na povrch Bytosti Dutej Zeme. Mohol by si rozvinúť o Bytostiach Vnútornej Zeme?

Odpoveď Metatrona: Skutočne, je to jeden z mnohých bodov, v ktorých existujú jaskyne, ktoré vedú ku Civilizáciám Vnútornej Zeme. Ale tieto bytosti vychádzajú na povrch zriedka.Pod časťami Sedony a hlavne sopečnou oblasťou a kalderou (kotlovitý kráter sopky, pozn. prekl. ) Vrcholov San Franciska blízko Stožiara je sieť tunelov a obývané podzemné dutiny “Dutej Zeme”. Tieto sú osídlené, tými čo by ste považovali za štvor dimenzionálne bytosti. Tí, ktorí boli troj dimenzionálni LeMurského pôvodu ale nezískali päť dimenzionálne vnímanie. Sú to tí prostrednej povahy, celkom zvyknutí byť v Zemi, a ešte nechcú dovoliť telu, aby sa rozpustilo, ešte nepovolaní do päť dimenzionálneho stavu.. Ríše štvrtej dimenzie môžu zažívať hmatateľnosť prvých troch dimenzií. Je to akoby tretia dimenzia plus, vidíte všetky tri plus štvrtú, nie len štvrtú.

Hoci pravý štvor dimenzionálny stav je hlavne ne-fyzický, vo vašich pojmoch. A áno, pravý päť dimenionálny stav je tiež ne-fyzický, osvietený priehľadný stav ale to neznamená, že ho nie je možné vidieť a uvedomiť si zo základnej fyzikality.

 sedoma_10

 Troj dimenzionálny stav potom je hustota fyzického stavu. Energia “tretej dimenzie plus” by bola trocha vo všetkom vyššie, čo je dôvod prečo sa nachádzajú vnútri Zeme, potom nie úplne schopní vyjsť na povrch, nie úplne sa stať päť dimenzionálnymi bytosťami. Je to obmenená možnosť, možnosť paralelnej reality. Bola vybraná keď sa bytosti LeMurie rozhodli opustiť povrchový svet v čase potopy Mu, pred nejakými 30 tisíc rokmi vášho času. Sú ďalšie také podzemné osídlenia naprieč Zemou. Iné tohto druhu v Arkansase, Arizone, Kalifornii, Strednej a Južnej Amerike, Čile, Brazílii, Argentíne, Ekvádore, Peru a Bolívii.

Otázka pre Metatrona: Hovoril si o energiách Víru Sedona ako o prudkých, a trocha náročných pre trvalý život. Sú tam energie v nerovnováhe?

Odpoveď Metatrona: Povieme, že energie sú v nerovnováhe v určitých stránkach, ale v jednom dôležitom zmysle, je možné povedať, že boli “navrhnuté” aby boli také. Iónový pomer v Sedone je elektro-magneticky v nerovnováhe, ale je to jednostranné hromadenie aniónového náboja, ktoré určite vír, a umožňuje aby bolo vizionárstvo viac prístupné.

wolf

A teraz, vír v Sedone hľadá rovnováhu toho čo sa označuje ako mužské a ženské energie. To čo je požadované je rovnaká rovnováha, a v súčasnosti je táto oblasť Amerík v nerovnováhe. Príliv mäkšej, jemnejšej ženskej energie je prijímaný prostredníctvom brány a rozosievaný prostredníctvom vírového pohonu. A my dodávame, že aniónovú stránku plazmy je možné považovať zoširoka za nosič toho čo je možné považovať takpovediac za frekvenčne ženské. Samotná sila geo-magnetických a geo-elektrických síl vo vírovom systéme Sedony je schopná vytvoriť počiatočnú nerovnováhu v tých, ktorí ho navštevujú. Viete, to zosilňuje to čo je v poriadku aby umožnilo energetické pozorovanie pre čistenie. Domorodci toto chápli a podľa toho len ich učitelia a znalci a určití „Medicínski Starší” prebývali celý čas vo víre. Dediny boli zväčša mimo jadra víru. Preto sa niektorí obyvatelia Sedony môžu javiť ako výstrední a v nerovnováhe. Elektromagnetická frekvencia v silových miestach môže sama o sebe vytvoriť to čo označíme ako energetický tlakový rozdiel s ľudským Kryštalo-Elektrickým Poľom alebo aurickým poľom.

V procese a období vyrovnávania sa môžu vyskytnúť aurické trhliny, až do doby kým je znova vytvorená rovnováha. Ako také sú toto doby keď je pre človeka prezieravé nezostávať príliš dlho na silových miestach kým sa ich aurická energia lepšie prispôsobí harmónii. Tí, ktorí sa rozhodnú žiť na takých miestach po čase buď získajú rovnováhu alebo zažijú nerovnováhu.

Otázka pre Metatrona: Predtým si spomenul, že Sedona je hemisféricky v “párovaní” s Jazerom Titicaca. Môžeš hovoriť o tomto?

Odpoveď Metatrona: Sedona je naozaj zladená s vírom Jazera Titicaca. Je možné povedať, že tieto dve sú hemisféricky protiváhy, jedna vo vektore v smere otáčania hodinových ručičiek, druhá proti smeru. Komunikácia medzi týmito dvoma je nesmierna a je spojená s účelom toho čo Hopi nazvali “Orol a Kondor”.

sedona_11

Mnohí sú priťahovaní ku týmto dvom v zmluve s týmto energetickým miešaním. Dodáme, že hemisférické párovanie sa často vyskytuje vo veľkých Vírových Bránach medzi južnými a severnými polaritami. Toto sa tiež vyskytuje s Mount Shasta a Veľkonočným Ostrovom, Banff a Patagóniou a s Arkansasom a Brazíliou. A teraz, v tomto odkaze na Sedonu a Titicaca povieme, že v tejto dobe je mocnejší, vyváženejší a živší z týchto dvoch vírov Jazero Titicaca. Viete, v tejto dobe, Jazero Titicaca poskytuje energetickú podporu pre Sedonu, a v minulosti boli časy keď Sedona poskytovala takú podporu na juh. Ale teraz, na vašej Zemi, je to južná brána, ktorá poskytuje energiu severnej a tak je veľa ženského tak ťahané.

Otázka pre Metatrona: Hovoril si o mimozemských základniach pod Sedonou. Prosím hovor o tejto téme.

Odpoveď Metatrona: Naozaj, v Sedone je tiež niekoľko mimozemských základní. Tí zo Síria B a Plejád sa v rôznych dobách zapojili v údržbe ley systému a energetického matrixu komplexu brán. Niektorí z Plejáďanov a Sírianov, zvaní hviezdne semienka, pracovali s duchovnými domorodými ľuďmi v tejto oblasti. Jeden zo Starších “Prvého Národa” hovoril s tebou počas vašej výpravy do Šamanovej Kupoly, o jeho detských skúsenostiach s hviezdnym semienkom “meničom tvaru” v blízkosti. Tieto boli celkom platné. Naozaj boli ste kontaktovaní vysielaním týchto energií vo vašej skúsenosti v Šamanovej Jaskyni. Tieto boli zo stránky Plejád, ktorá bola nazvaná Hviezdny Národ.

Jedna z niekoľkých hlavných Plejádsko-Sírianských Hviezdnych Brán v oblasti Sedony je sústredená na Šamanovu Jaskyňu, ako kontaktér správne popísal vo svojom denníku. A zatiaľ čo Šamanova Jaskyňa je naozaj zvláštna a jedinečná hviezdna brána, v oblasti sú ďalšie a my dodáme, že tieto body sa posúvajú a kolíšu. Nie sú také trvalé alebo neustále pevné ako by mohol niekto veriť. Sú tam tiež križovatky v oblasti Kaňonu Boynton a Letisku Mesa, ktoré je možné považovať za mnohonásobné dimenzionálne križovatky, v ktorých sa môže hyper-priestor rozšíriť, aby umožnil krátke dočasné záblesky do iných svetov a poskytnúť skrátené bleskové nahliadnutia “interdimenzionálnych cestovateľov”.

 Záver

Geometria Sedony je zložitá; skladá sa zo štvorstenu a šesťstenu a tieto dve sú uzavreté v osemstene. Štvorsten predstavuje stránku ľudstva, šesťsten jeho hľadanie pochopenia a poznania a osemsten spojenie s “Nebeským Bytím”. Osemsten je JA SOM “ako hore tak dole”. Je to výstup. Nie je len poznaním, ale skúsenosťou hľadania vyššieho poznania.

Z hviezdnej brány Sedony môže človek ísť veľmi vysoko. Letieť do neba tak vysoko že sa modrá zmení na bielu… a z toho miesta pri pohľade dole uvidíte, že všetko má dôvod.

Ste milovaní! …A tak to je…

© Earth-Keeper.com

Preklad: SiR

http://ee.dunres.sk

sedona_12

This entry was posted in Nezaradené. Bookmark the permalink.

Pridaj komentár