Mimozemské Odhalenie

Koniec starej a začiatok úplne novej paradigmy pre Ľudstvo

Bzukot, očakávanie a vzrušenie (!) z mimozemského odhalenia nikdy neboli také žhavé a nikdy neboli viac bezprostredné ako práve teraz! A zajtra a pozajtra bude ich intenzita len narastať.  Počet veľkých pozorovaní UFO, ktoré vyrážajú dych, na celom svete narastá, keď sa s každým uplynulým týždňom zjavuje nejaká nová významná UFO udalosť zachytená na film. Tieto pozorovania vytvárajú neslýchaný tlak na svetové vlády, ktoré ich občania vážne žiadajú aby vysvetlili – čo sa naozaj deje?

Nie len že narastá počet pozorovaní UFO, ale tiež narastá výskyt kruhov v obilí s rastúcou vytríbenosťou a zložitosťou so správami, ktoré sú pre budúcnosť ľudstva stále viac prorocké.

Naviac programy TV sietí a veľké filmy súperia aby buď odvrátili odhalenie tým že ponúkajú ďalšie strašidelné votrelecké postavy ako vo „V“ a „District 9“ alebo povzbudzujú súcitnú a pozitívnu perspektívu na mimozemšťanov vo filmoch ako je „Avatar“.

Zároveň mnohí dlhoroční odborníci a výskumníci v oblasti UFO ako sú Dr. Steven Greer, Stephen Bassett, Dr. Michael Shalla, Richard Hoagland, bývalý astronaut Edgar Mitchell, Alfred Webre a David Wilcock, medzi mnohými ďalšími, otvorene predpovedajú bezprostredné mimozemské odhalenie. Ponúkajú výpovede pochádzajúce priamo od vládnych znalcov, ktorý sú už unavení z predlžovaného utajovania a sú absolútne neústupní v tom že prebieha rozhodujúca bitva o to aby sa táto udalosť udiala.

Medzitým médiá hlavného prúdu sa snažia predĺžiť utajenie tým že buď prekrúcajú alebo úplne ignorujú pokrytie fenoménu UFO v hlavnom vysielacom čase so sériou zvláštnych programov ku téme. History Channel tiež odvysielal v novembri 2009 dokument o svedkoch UFO „I Know What I Saw“ (Viem čo som videl). Producent „I Know What I Saw“, James Fox, sa objavil od Júla 2007 v programe Larry King Live spolu sedem krát a v Anderson Cooper”s 360 ešte pri ďalšej príležitosti. CNN je tiež jediná sieť ktorá odvysielala tlačovú konferenciu X-Conference 2009 v Apríli 2009. Ale možno najdôležitejšou predzvesťou zo všetkých, že nejaký druh odhalenia je bezprostredný je množstvo zahraničných vlád, vrátane Brazílie, Mexika, Francúzska, Belgicka, Kanady, Dánska a dokonca Spojeného Kráľovstva, ktoré otvorili svoje dlho utajované UFO záznamy aby ich všetci mohli vidieť.

A zdalo by sa, že väčšina sveta teraz dospela ku záveru, že odhalenie sa musí udiať a predlžované utajovanie musí okamžite skončiť. Koalícia asi tridsiatich zahraničných krajín silno tlačí proti odmietaniu odhalenia, ktoré sa nachádza hlavne v Spojených Štátoch pod kontrolou tajnej organizácie známej ako Majestic 12 alebo MJ 12.Všetky tieto neuveriteľné udalosti jasne smerujú ku nejakej stupňujúcej sa udalosti, ktorá sa jednoducho musí udiať a musí sa udiať skoro.

Význam mimozemského odhalenia je pre ľudskú rasu absolútne monumentálny. Znamená to, že môžeme naozaj začať dospievať a vyvíjať sa ako druh a konečne sa vydať tou dlho zakázanou cestou objavovania – kto a čo naozaj sme ako druh a odkiaľ pochádzame. Akonáhle bude odhalenie formálne oznámené, či už vládou USA vedenou Barackom Obamom; alebo inou vládou ako je Rusko, Čína alebo Francúzsko; alebo dokonca svetovou organizáciou ako je OSN, je zviazané s otvorením Pandorinej skrinky otázok verejnosti vo veľkom. Táto udalosť bude signalizovať že sa pre ľudstvo odhalila úplne nová veľká paradigma a kedysi posvätné organizácie náboženstva, vlády, vedy, energie, medicíny, technológie a antropológie už nikdy nebudú tým čo bývali! A to je presne dôvod prečo opozícia odhalenia začína bojovať tak zúrivo prostredníctvom najvyšších mocenských miest. Ale dôkazy sa zbierajú a Obamova administratíva už urobila smelé rozhodnutie pokročiť s vyhlásením odhalenia a bol vyhradený celosvetový vysielací čas v TV pre vysielanie tejto fantastickej udalosti.

„Chystá sa najzásadnejšia udalosť v ľudských dejinách… bude to najväčšia šou na Zemi a bude prebiehať po takmer dva alebo tri roky. Preto sa na to musíte pripraviť,“ uviedol vedúci Paradigm Research Group, Stephen Bassett, počas jeho prezentácie Groundcrew (pozemská posádka) konferencii v Brusseli v Belgicku 10. Októbra 2009. Dátum 27.November 2009 o ktorom sa povrávalo prišiel a odišiel, ďalšie okná a príležitosti pre oznámenie sa znova ukážu vo veľmi blízkej budúcnosti počas roku 2010 alebo prípadne 2011. Dr. Steven Greer z Disclosure Project (Projekt Odhalenie) tiež nalieha aby Prezident Obama urobil rozhodnutie odhaliť existenciu mimozemšťanov svetu a dokonca pripravil krátky dokument, aby administrácii pomohol s týmto procesom.

V skutočnosti niektorí špekulujú že Barrack Obama dostal Nobelovu Cenu Mieru v očakávaní tohto veľkého vyhlásenia. Prekvapivo deň pred tým ako mal prijať Cenu Mieru, skoro ráno 9.Decembra 2009 sa na nebi nad Nórskom objavila zvláštna atmosferická udalosť, keď bol preziden Obama v tejto krajine v tom istom čase. Táto atmosferická anomália vypadala intezívne modré špirálovité svetlo, ktoré nakoniec zdanlivo vytvorilo čiernu dieru na nebi. Krátko po tejto udalosti vedecký výskumník Richard Hoagland oznámil že neďaleko od miesta kde bolo videné modré špirálovité svetlo v severnej časti Nórska sa nachádza stanica HAARP. Takzvaný „oficiálny“ príbeh tvrdil že to bola len zlyhaná raketa z Ruska, hoci sa zdalo, že Ruská armáda sa z operácie vykrúca. Neuveriteľne v ten istý deň bolo pozorované výnimočné UFO v tvare pyramídy odhadom asi míľu dlhé ako sa vznáša nad Moskvou v Rusku a pozorovali ho tisíce Moskovčanov. Nakoniec sa objavili dve samostatné videá pozorovania a predsa oficiálne noviny Ruska, Pravda , sedeli na príbehu desať ďalších dní skôr ako ho oznámili.

Dokonca aj Vatikán, áno Vatikán, teraz otvorene uznal mimozemšťanov za legitímnych a nedávno zvolal konferenciu vo Vatikáne v Taliansku aby prediskutoval tieto možnosti. Takže kam nás to všetko vedie? Nuž v skutočnosti sa odhalenie už deje. Milióny a milióny ľudí po celom svete videli UFO v nejakom bode svojho života. Tisíce a tisíce ďalších mali osobné stretnutia s MZ v nejakej forme. Miliardy a miliardy dolárov zmizli v čiernych dierach v rozpočte Pentagonu aby platili za ešte čiernejšie projekty kde bola vymieňaná, skúmaná a spätne konštruovaná mimozemská technológia a nakoniec uvoľnená aj do verejného sektoru. Odtiaľ pochádzajú údajne počítačový čip (integrovaný obvod), optické vlákna, laser, neviditeľný bombardér, okuliare pre nočné videnie, kevlar a ďalšie pokročilé technológie.

Horúčava namierená na tých, ktorí udržovali embargo na pravdu je taká silná, že pokrývka na mimozemskom utajovaní sa chystá úplne vyletieť a prebieha šialený stret v snahe zabrániť tomu aby sa stalo to čo je nevyhnutné. Opozícia odhalenia odviedla skvelú prácu keď zmenila fenomén UFO/MZ na púhy veľký žart počas vyše šesťdesiatich rokov, až natoľko, že mnohí členovia médií a obyčajní ľudia sa jednoducho len vysmievajú keby mali považovať túto myšlienku za pravdu. A predsa, tento fenomén je čokoľvek len nie žart a prišiel čas, aby ľudská rasa dospela a uvedomila si, že nie sme sami vo vesmíre a nikdy sme ani neboli.

Tak znova, kam nás toto všetko vedie? Ku prahu neuveriteľných, nevídaných a nepopierateľných zmien pre celé ľudstvo! Odhalenie je bezprostredné a je čas pripraviť sa.

AKTUALIZÁCIE: Máj 2010 – Rusko Vykročilo do čela

Mohlo by sa zdať že Rusko je krajina, ktorá je ďaleko vpredu v tlaku na mimozemské odhalenie, aspoň v tejto fáze hry. Avšak je vysoko pravdepodobné, že krajiny ako Čína, Francúzsko alebo Brazília by mohli urobiť ťah do poprednejšej pozície, pričom Spojené Štáty zostanú pozadu v prachu. Početné pozorovania UFO nad Ruskom a ďalšími hraničnými štátmi, ktoré boli časťou starého Sovietskeho Zväzu boli počas posledných niekoľkých mesiacov zachytené na video, vrátane veľkých pozorovaní nad Moskvou v decembri 2009. 26eho Apríla 2010 guvernér Ruskej Kalmyckej Republiky, Kirsan Ilyumžinov vyhlásil v televíznom rozhovore, že bol v roku 1997 unesený zo svojho bytu mimozemšťanmi. Jeho zmiznutie potvrdili traja ďalší dôveryhodní svedkovia vrátane jeho vlastného osobného asistenta. Rozhovor bol vysielaný na Kanále Jedna, televíznej sieti číslo 1 v Rusku, ktorej väčšinový 51% podiel vlastní ruská vláda. Táto šokujúca udalosť zdanlivo naznačuje že Ruská vláda schválila tento rozhovor ako spôsob prípravy svojich ľudí na nejaký druh veľkého oznámenia o odhalení. Samotný fakt, že dovolili politikovi urobiť tento druh priznaní o mimozemskom kontakte je absolútne pozoruhodný.

Vo svetle tejto správy napísal predstaviteľ Liberálnej Demokratickej Strany a poslanec štátnej Dumy Andrej Lebedev Ruskému prezidentovi Dmitrijovi Medvedevovi a požadoval formálne vyšetrovanie. Tiež požiadal od Ruskej Federácie o smernice pre protokoly na mimozemský kontakt s Ruskými úradníkmi a občanmi. Potom 10.Mája 2010 vyhlásila krajina Kazachstan svoj zámer otvoriť prvé svetové veľvyslanectvo pre mimozemšťanov. Ďalšie krajinu budú pravdepodobne nasledovať ich vedenie keď sa odhalenie stane viac všímanou realitou.

Edgar Cayce, veľký Americký prorok, ktorý mal udivujúcu presnosť svojich proroctiev počas svojho pozoruhodného života predpovedal, že Rusko niekedy v tomto časovom rámci, v ktorom sa teraz svet nachádza by malo hrať dôležitú rolu v posune ľudstva vpred, citujem „z Ruska vzíde veľké nádej pre svet“. Naozaj Rusko by mohlo byť krajinou, ktorá konečne má odvahu viesť ľudí Zeme von z temnoty a otroctva a do budúcnosti galaktického človeka. Zdalo by sa, že Ruské politické vedenie jasne necháva množstvo stôp že sú absolútne oddaní urobiť čoskoro MZ odhalenie skutočnosťou. A nakoniec ak by toto nebolo dosť dôkazov, vedecký výskumník NASA Richard Hoagland oznámil objavenie starodávnej vesmírnej lode, ktorá obieha planétu Mars.

Podľa jeho zdrojov z Talianska má Európska Vesmírna Agentúra (ESA) nepopierateľný dôkaz, vrátane fotografií, radarových a pozorovacích dát, ktoré naznačujú že Phobos, mesiac s priemerom dvadsať míľ obiehajúci okolo planéty Mars nie je prirodzené nebeské teleso. V skutočnosti bolo teraz dokázané, že Phobos je vnútri dutý s jednotlivo predelenými stenami, miestnosťami a priečkami a mohol by byť až milión alebo viac rokov starý! Množstvo organizačných jednotiek vrátane združenia ESA sa pokúša alebo už vyslali vesmírnu sondu bez posádky, aby pristala na Phobos a preskúmala ho oveľa podrobnejšie.

Nezávisle v priebehu mesiacov, Rusko dúfa spustiť projekt Phobos-Grunt podskupinou Ruskej Akadémie Vied IKI, ktorej sofistikovaný robot pristane na povrchu Phobosu do roku 2012. V plánovacích fázach od 1999 sa Rusi zamýšľajú vrátiť so vzorkami pôdy a možno aj inými fyzickými dôkazmi z Phobosu na Zem. Európska Vesmírna Agentúra je schopná vypúšťať len bezposádkové vesmírne misie na rozdiel od NASA Spojených Štátov a Ruského Ruscosmos (Ruská Federálna Vesmírna Agentúra), ktoré samozrejme majú prebiehajúce vesmírne misie s posádkou od 1950ich rokov. Pán Hoagland tvrdí, že ESA sedí na tejto informácii o Phobose od 1970ich rokov a chce ich prezentovať svetu niekedy v blízkej budúcnosti. Avšak hierarchia ESA si je neistá ako to oznámiť verejnosti vo veľkom pretože je isté, že to postaví svetové dejiny na hlavu. India aktívne pripravuje svoje obyvateľstvo na Mimozemské odhalenie do roku 2012. India je jasne krajina a ľudia na vzostupe. Spolu s Ruskom sa India stala jedným z vedúcich svetiel smerom ku mimozemskému odhaleniu a aktívne pripravuje svoje obyvateľstvo na túto nastávajúcu udalosť. Jedny z hlavných indických novín, India Daily, napísali sériu úvodníkov a článkov počas niekoľkých uplynulých rokov, ktoré hovoria že odhalenie sa naisto uskutoční do roku 2012. Zdá sa zrejmé, že India je v popretí v rozbití mýtu a utajovania mimozemskej prítomnosti na Zemi.

Trvalo poskytujú litánie o tajných informáciách ktoré sú úplne ohromujúce keď zvážime že vychádzajú v spravodajskom zdroji hlavného prúdu. Nie je prekvapením, že tento druh zásadných informácií by nikdy nebolo možné nájsť v mainstreamovom plátku USA. Bodka! Titulok zo 6. Februára 2007 v úvodníku India Daily hovorí, „Hlavné vesmírne agentúry sveta spolupracujú aby odhalili pravdu o UFO v 2012 – prečo v 2012?“ Tento úvodník si uviedol predpoveď, že Indická Vesmírna Výskumná Organizácia (ISRO) spolu so zahraničnými vesmírnymi programami aktívne plánujú odhalenie mimozemskej prítomnosti najneskôr do roku 2012. Médiá hlavného prúdu začali z ničoho nič hovoriť o UFO. To je prvé znamenie, že sa niečo deje v zákulisí. Prečo začnú náhle History channel, The Discovery Channel a National Geography Channel vysielať správy o UFO, príbehy o utajení a ďalšie? Dokonca aj Fox channel sa pridal ku módnym sklonom, špekuluje tento úvodník.

V spojení s veľkým percentom 1 miliardového obyvateľstva oddaného duchovnému vývoju a osvieteniu sa zdá nevyhnutné, že India sa stane jedným z hlavných hráčov vo svetovom spoločenstve v nie príliš vzdialenej budúcnosti. Hlavne ak sú prvým národom alebo jedným z prvých národov, ktoré odhalia mimozemskú prítomnosť. A prirodzene Indická vláda je jedna z rastúceho počtu krajín, ktoré urobili smelé rozhodnutie uvoľniť svoje do tej doby tajné UFO záznamy. To je sotva náhoda. Zatiaľ čo vláda Spojených Štátov je slepo ľahostajná ku uznaniu že jej záznamy UFO vôbec existujú.

Čo je ďalej dôležité si všimnúť je, že India má spoločné hranice s Kazachstanom (časťou bývalého Sovietskeho Zväzu) a Čínou, dvoma ďalším národmi, ktoré ako sa zdá berú mimozemské odhalenie vážne. Kazachstan otvoril prvé svetové veľvyslanectvo pre mimozemšťanov a Čína zaznamenala náhly vzostup aktivity UFO v roku 2010. Niekoľko nových videí UFO plavidiel sa objavilo na webe a zdá sa že Čínske obyvateľstvo má dovolené, aspoň v niektorých prípadoch, odhaliť tieto metráže svetu, napriek prísnym komunistickým kontrolným mechanizmom.

Bolo by prezieravé nespustiť zo zreteľa Rusko, Indiu a Čínu keď pochodujeme stále bližšie ku konečnému odhaleniu a prelomeniu dlho uchovávaných tajomstiev, že nie sme vo vesmíre sami. Nižšie je výber odkazov z IndiaDaily.com o rôznych mimozemských správach:

Gravitačné vlny poháňajú mimozemské UFO (IndiaDaily 26. Apríl 2010 Úvodník)
http://www.indiadaily.com/editorial/21426.asp

Navigácia UFO interpretovaná ako výkyvy v Kvantovom Vákuu – niet divu, že pozemská veda nemôže nikdy vidieť mimozemské UFO (IndiaDaily 2. August 2009)
http://www.indiadaily.com/editorial/20855.asp

Analýza kódovania ľudskej RNA odhaľuje tajnú mimozemskú komunikáciu prostredníctvom multidimenzionálnych singularít zlúčeného vedomia (IndiaDaily Technologický Tím 30 Júl 2009)
http://www.indiadaily.com/editorial/20812.asp

Multidimenzionálne singularity zlúčeného vedomia určujú základnú filozofiu pokročilých mimozemských civilizácií (IndiaDaily 29 Júl 2009)
http://www.indiadaily.com/editorial/20791.asp

Veľké Vesmírne agentúry sveta spolupracujú na odhalení pravdy o UFO v 2012 – prečo v 2012?(IndiaDaily 6. Február 2007)
http://www.indiadaily.com/editorial/15472.asp

Galaktické zarovnanie a predošlé mimozemské návštevy – história nám hovorí, že odhalia svoju existenciu v Decembri 2012 alebo potom (IndiaDaily 4. Január 2007)
http://www.indiadaily.com/editorial/15022.asp

21. December 2012 sa svet navždy zmení a veľké Vlády budú nútené priznať existenciu pokročilých mimozemských UFO (IndiaDaily 29. December 2006)
http://www.indiadaily.com/editorial/14929.asp

21. December 2012 – ste pripravení? (IndiaDaily 2. August 2006)
http://www.indiadaily.com/editorial/12485.asp

Medzinárodné Vesmírne Agentúry sa pripravujú na prijatie nevyhnutného – UFO a Mimozemské civilizácie existujú (IndiaDaily 12. Apríl 2006)
http://www.indiadaily.com/editorial/7976.asp

(ďalšie odkazy nájdete v pôvodnom článku)

Scott Mowry
Preklad: SiR

www.ee.dunres.sk

This entry was posted in Nezaradené. Bookmark the permalink.

Pridaj komentár