SaLuSa 10-September-2010

Nedovoľte nikomu aby obmedzoval vaše práva na vaše vlastné presvedčenia, ale ctite druhú dušu, ktorá si zvolila odlišnú cestu. Malo by byť možné existovať bok po boku bez spôsobovania záležitostí, ktoré prinášajú spory. Niekedy môže byť ťažké pozorovať druhých, ktorí nasledujú svoju vieru, ktorá vyžaduje utláčanie ich vlastného druhu. Avšak v mysli sa musí zrodiť, že všetky duše sledujú cestu, ktorú si pre seba zvolili. Je preto dôležité, aby ste im neprekážali, aj keby vaše motívy mohli byť najvyššieho druhu. Zažívate to čo je potrebné pre váš duchovný vývoj, a to bez výnimky. Tak drahí, môžete sa pýtať ako sa máte vysporiadať s takou situáciou, a odpoveď je jednoducho príkladom. Ak veríte, že takým činom môžete ovplyvniť druhú osobu k lepšiemu, tak to je všetko čo môžete urobiť.

Človek neustále zasahoval do iných rás a skupín a to viedlo ku vojnám a nenávisti, ktorá pokračovala po tisícročia času. Rovnaké pozorovania môžete uplatniť aj pokiaľ ide o jednotlivcov a dôsledkom môže byť rozhorčenie a otvorené nepriateľstvo. Určite mladí ľudia jasne potrebujú vedenie, ale keď sa stanú plnoletými, budú sledovať svoje vlastné vyjadrenie toho čo pre nich znamená život. Ako vie každý rodič, môže to byť pre všetkých zainteresovaných veľmi ťažké obdobie. Rodičia majú veľkú zodpovednosť viesť svoje deti takým spôsobom, aby sa stali dôstojnými občanmi. Keď uplatníte toto myslenie na duchovnejšiu úroveň, pochopíte že vo vašich zodpovednostiach je malý alebo žiadny rozdiel.

Keď to všetko prenesiete na ešte vyššiu úroveň, uvidíte že Boh je ako váš rodič, ozaj sa odvolávate že máte Otca/Matku Boha. Boh sa o vás o všetky láskavo stará, ale zároveň vám poskytne slobodnú vôľu, aby ste zažili presne to čo si prajete. Ak zblúdite zo Svetla nie ste obvinení alebo potrestaní, ako niektorí veria. Boh vás znova a znova požehná a obklopí vás láskou, vediac, že po čase sa vrátite ku Svetlu. Keď zvážite súčasnú situáciu na Zemi, uvedomíte si, že slobodná vôľa vás priviedla do tohto obdobia vášho rastu. Bolo by možné ho nechať pokračovať s výhliadkou úmrtia Človeka, ale božím nariadením dostávate príležitosť Vzostúpiť. Povedali by sme, že to je náznak výlevu lásky, ktorú má Stvoriteľ pre vás všetkých. Odkazujeme na Bezpodmienečnú Lásku, a to je cieľ každej jednej duše keď sa vyvíja späť ku Zdroju. Dosiahnuť takú úroveň kým ste na Zemi je vskutku ťažké kvôli podmienkam vytvorených dualitou. Avšak ak je váš zámer žiť tak pokiaľ je to možné, potom ste správne na svojej ceste ku vzostupu. Nižšie vibrácie vás nemôžu zadržať a v určitom bode každopádne vzostúpite.

Cesta ku slobode môže byť dlhá ako ju vy zažívate, ale po celý čas vás sprevádzajú duše, ktoré vás vedú na cestu Svetla a Lásky. Sú chvíle, keď ľudia majú pocit že sú opustení, ale buďte uistení, že vaši sprievodcovia sú vždy s vami. Je to tak, že len keď ste v nízkom bode, je vás oveľa ťažšie dosiahnuť. Ako sme už predtým vysvetlili, to čo často zabraňuje priamemu zásahu je vaša karma a potreba určitých skúseností. A predsa mnohí z vás si môžete vybaviť chvíle keď ste boli „zázračne“ zachránení pred ublížením pretože vám vaši Anjelski Sprievodcovia poskytli pomoc. Ešte aj potom ako vzostúpite vás budú sprevádzať vyššie Bytosti, ale vznikne medzi vami viac otvorený vzťah, ktorého si budete plne vedomí.

Pokračujeme v uvádzaní faktov súvisiacich s vašimi životmi na Zemi a ako veľa z toho sa v tejto dobe pripravuje na zmeny a následné životy vo vyšších dimenziách. Musíte premostiť medzeru spôsobenú vašim zostupom do nižších ríš a vašu stratu vedomia vašich pravých ja. Čím viac si pamätáte kto skutočne ste, tým rýchlejšie sa vyviniete do plného vedomia. Je to ako vstúpiť do brány ku Slnku a náhle sa ocitnete zaplavení Svetlom. Všetky tieto typy skúseností prídu ku vám celkom prirodzene, pretože sa vraciate do úrovní, ktoré sú vám dobre známe.

Galaktická Federácia je ako vždy pripravená vytvoriť s vami priateľský vzťah. Dobre Poznáme vás aj spôsoby vášho myslenia a to nám umožňuje úspešne sa s vami dohodnúť. Neprichádzame vám prikazovať ale spojiť nás v spoločných podnikoch. Avšak uistíme sa, že ste dobre pripravení na posledné dni na Zemi v tejto konkrétnej dimenzii. Vlastne hovoríme, že ak sa ku nám chcete pridať, potom sa musíte stať jedným z nás. Keďže niektorí z vás už sú z civilizácií, ktoré sú členmi našej Federácie, nebude to pre vás predstavovať žiadne ťažkosti. Celkom prirodzene budete chcieť stretnúť svoju rodinu akonáhle sa váš pobyt na Zemi skončí. Tieto predstavy sú vám možno teraz nové, ale keď si na nás zvyknete a zistíte o nás viac, bude vám to všetko pripadať dôverne známe.

Nikdy predtým vo vašom živote ste neboli postavení pred také dôležité rozhodnutia, keďže príležitosť hromadne vzostúpiť sa naskytuje len pri ukončení cyklu. Nepadala na vás z modrého neba a bolo vám značne pomáhané po niekoľko storočí. Čím viac sa pohybujete ku Svetlu, tým menej pravdepodobné je, že skĺznete späť. Stane sa to spôsobom života, ktorý nie je ani zďaleka tak ťažký ako by ste si mohli predstavovať. V skutočnosti po čase sa stane oveľa ľahším a dá vám veľmi povznesený pocit. Je to schopnosť zostať vyrovnaný keď mnohí okolo vás strácajú hlavu. Zostať pokojný uprostred nepokoja a tak priniesť nejakú stabilitu tam kde je potrebná. Napríklad vaša energia bude mať upokojujúci účinok na ostatných okolo vás.

Ja som SaLuSa zo Síria a som si istá, že cítite blízkosť zmien, ktoré sú také dôležití pre odhalenie. Takže my potvrdíme, že situácia sa blíži ku rozhodnutiu a nič nezabráni tomu aby sa to udialo. Vy poskytujete potrebnú podporu, ktorú potrebujeme a naši spojenci sú ako vždy v pohotovosti na pokyn vyraziť vpred. Príde to náhle a vy budete vedieť naisto čo to veští pokiaľ ide o vašu budúcnosť. Oh aká radosť a extáza bude nasledovať pri prvých náznakoch vášho prepustenia zo zovretia temných, aké pamätné dni pred vami ležia.

Ďakujem SaLuSa
Mike Quinsey

preklad: SiR

This entry was posted in Nezaradené. Bookmark the permalink.

Pridaj komentár