Modrý Lúč – 2012 Zrýchlenie Vzostupu

Znamenia Novej Zeme a Anjelského Človeka

Prijala Shekina Rose

Bytosti Modrého Lúča sú mimoriadne citlivá, empatická skupina duší ako Indigo, ktoré prichádzajú z mnohých rôznych vzostúpených planét a ríš svetla, aby osvietili genetický kód ľudstva a zvýšili vedomie Boha na Gaii. „Shekinah“, Hebrejské slovo v „Jazyku Svetla“ je mentor Modrého Lúča. Shekinah je stratená stránka posvätného Božského Ženstva Stvorenia, ktorá je vtelením Boha, vzostupný proces. Modrý Lúč je vedomie skupinovej duše najvyššieho hľadiska všetkých Modrých Lúčov. Spolu vám dávame tieto prenosy. „Číselné postupnosti, ktoré sa objavujú vložené v tomto prenose sú dané Shekine Rose duchom na aktiváciu tohto prenosu.“ pre viac informácií o Kódoch novej Zeme kliknite sem.

Opúšťate realitu 3ej dimenzie a existenciu, ktorá obmedzovala vaše božské vyjadrenie a svätú zvrchovanosť, aby ste boli v úplnej posvätnej jednote s Vesmírom. Majstri Nositelia Svetla Stvorenia, Modré Lúče, ste v procese úplného zladenia všetkých vašich vzostúpených ja z mnohých miest osvietených dimenzií, ríš a planetárnych sústav, aby ste vytvorili úplnosť a božskú moc vo vašom živote a svete. Čas zázrakov je bezprostredne blízko! Kódy svetla vo vás sú zrýchľované kozmickým usporiadaním, ktoré aktivuje posvätné technológie, čím vás umiestňujú v energetickom priestore pre vaše evolučné duchovné Zasvätenie 2012 a 2013. Ste podporovaní hlbokým Vesmírnym planetárnym usporiadaním, aké nikto súčasne živý na Zemi nikdy predtým nezažil. 13 Cesta je cez Posvätné Srdce z frekvenciu Shekinah Božskej Matky, rezonujúcu cez Kryštalickú Kristovu Mriežku Zeme. Vy v Kozmickom súlade Svetla Stvorenia ste už vytvorili túto Mriežku Kristovho Srdca s Gaiou pre Novú Zem a Anjelského Človeka. 11:11 12:12 = 13 – 33 333

Opustenie Starého Sveta ~ Koniec 3D

Nie všetky bytosti sa rozhodnú byť v dimenzii vyššej frekvencie, ktorá zrodí novú Zem. Čo je dôležité vedieť je, že každá bytosť má právo a bude ctená za to čo si vyberú. Váš vzostupný proces uvoľňovania a čistenia energetických tiel aktivoval vyššie vtelenie vašej základnej podstaty vášej Božskej Pôvodnej Predlohy Božskej DNA. Teraz rezonujete na vyššej vibračnej frekvencii, ktorá možno nie je zlučiteľná s vašim súčasným povolaním, partermi, rodinou, priateľmi, skupinami, miestami a inštitúciami. 444

Budete opúšťať starý svet a niekledy to nebude vždy jemné pretože môžete byť okamžite odseknutý od okolností, ktorých ste kedysi boli časťou. Rodina a priatelia sa môžu nahnevať a väčšinou je to tým, že sa cítia ohrození vyššou energiou, ktorej oni nedokážu čeliť. Vynorí sa vlnobitie božskosti prichádzajúce z vášho zvrchovaného ja, ktoré vás podporí tak kde vaše telo a bytosť nebudú schopné znášať nižšie energie a negatívne správanie a zaobchádzanie.

Vaše Telo Nedokáže Znášať Nižšie Energie a Negatívne Správanie 55 ~

Vaše telo môže protestovať, tam kde ste predtým dokázali konať akoby bolo všetko v poriadku, teraz bude kričať „už nie“ a vy budete hovoriť a reagovať z vyššej pravdy a nebudete časťou situácií, ktoré vám odoberajú vašu moc. Vidíte ako sa toto deje viac vo vašom svete a vo vašich blízkych vzťahoch.

Zvláštna poznámka pre Modrý Lúč a mimoriadne citlivých empatických Nositeľov Svetla: váš sklon bolo uzavrieť sa energeticky keď ste sa cítili ohrození alebo zaplavení energiou. Toto môže mať priamy vplyv na váš imunitný sytém a môže sa javiť ako pokles vo vašej energii, únava, úzkosť alebo zahmlenie mozgu. Tento sklon sa mení, pretože teraz zažívate znova naladenie na kozmos a vašu posvätnú líniu a vyššiu imunitu. Tak kde ste kedysi bez hlásku tíško vo vašich vnútorných svetoch vykonávali svätú prácu stvorenia, teraz vstupujete do posvätnej zvrchovanej moci. Vaše svetlo sa stáva jasnejším, silnejším a badateľnejším, vaša frekvenčná rezonancia naladenia na Boha je viac zladená s kozmickou podporou Stvorenia.

Mylné Predstavy o Vzostupe a 2012 ~ “Odbočil som Zle?”

Na vašej ceste vzostupu môžu byť chvíle keď sa čudujete či ste spravili niečo zle, a ako ste došli na isté miesta na vašej ceste. Mohli ste mať vnemy a myšlienky, že váš život by vypadal fyzicky dokonale. Od plotu s bielymi kolíkmi vášho domova a vášho úplne ustáleného a bezpečného života, by ste sa pozerali von spoza vašich záclon ako sa všetok prevrat usadil a nikdy sa vás nedotkol, pretože vy ste cítili len lásku a svetlo.

Zasvätili ste svoj život svetlu, ste Modrý Lúč, premieňate cez Bohyňu Gaia, vzostup vás najskôr privedie do hlbín temnej noci duše. Toto sa tiež môže stať niekoľko krát keď dosiahnete hlboké uvoľnenie jadra duše, ktoré sa dotkne väčšiny stránok vášho bytia. Z pravej podstaty vašej duše prinesie zásadná zmena vašej reality prebudenie svätosti a súcitu ku všetkému životu, jasnosť ako nikdy predtým. Ste na ceste božskej lásky a svetla a premieňate negativitu z buniek vášho tela. Toto vrodené poslanie účelu vo vašom vnútri sprevádza vaše vynorenie ako anjelského človeka pre odhalenie novej zeme. 333

Staré vnímanie sveta, zostať na mieste a hromadiť hmotné vlastníctvo, bolo považované za najvyššie bohatstvo a stabilitu. Hoci môžete mať hmotné vlastníctvo a pohodlie na vašej ceste vzostupu, toto nebude bohatstvo alebo stabilita ako to vidíte vyskytovať sa vo vašom svete. Na novej Zemi ukotvíte svoje zvrchované Ja, posvätné spoločenstvo o stvorením božskej lásky, svetla, sily a slávy. Toto prekoná všetko vnímanie aké ste mali, kde môžete vystúpiť nad a videť za akýkoľvek zmätok alebo neporiadok; Vesmír vám bude k službám.

2012 Zrýchlenie Vzostupu Znamenia Nového Ľudstva

Prehliadka Života v Žití

Prehliadka života v žití prichádza keď dosiahnete značnú úroveň vedomia, aby ste zažívali vyššie vliatie podstaty jadra vašej duše. Toto je aktivácia vašej hviezdnej podstaty, vašich vzostúpených ja, Božská DNA v ľudskej forme. Je to akoby ste žili veľa životov v súčasnom, v ktorom teraz prebývate a nemusíte zomrieť a znova sa narodiť, pretože to robíte nepretržite a zrýchlenými rýchlosťami, ktoré presahujú čas a priestor. Vaša prehliadka života prichádza, aby vám ukázala že ste možno zrýchľovali takými veľkými rýchlosťami, že ste si možno nevšimli svoj veľkolepý pokrok a kto teraz ste. Minulé udalosti a spomienky sú ku vám prinášané ale už vás viac nespúšťajú – polia traumy sú vyliečené. Je tu, aby vám ukázala že vzostupujete a vyvíjate sa do vyššieho božského stavu bytia.

Náhradníci a Znova Zrodení z Hviezdy

Pri vašom vzostupe môžete zažívať také obrovské sťahovanie vašich vysoko dimenzionálnych polí z matrixu vašej duše, že sa cítite ako nová bytosť alebo náhradník (ang. Walk-in). Pletenec duše vašich vzostúpených ja sa teraz môže s vami zlúčiť, čím vytvorí rozšírené vedomie a vyššiu stelesnenú frekvenciu aby udržal božské vyjadrenie vášho Božského Ja.

Vaše rozšírené vzostúpené ja prinesie vyššie poznanie, múdrosť, dary duše a ducha, zlepšené rozšírenie vašich už liečivých a psychických schopností, a aktivuje energetické centrá vo vašom tele a energetické polia, ktoré vám dávajú podporu.

Planetárne Usporiadania a Žitie v Stave Snov

V čase planetárnych usporiadaní, novov a splnov, Slnovratov a Rovnodenností, môžete cítiť že ste jeden alebo dva dni v stave snov. Môžete sa cítiť tiež liknaví mať ťažkosti s pohybom akoby ste prechádzali hustotou a nemôžete sa zobudiť. Sú prechodné obdobia keď ste vložení do akéhosi prázdneho dimenzionálneho časo-priestoru, stále žijete svoj život a máte veľmi silné spojenie so Zdrojom. Choďte s energetickým prúdom a rytmami najlepšie ako viete, spomaľte a užívajte si bytie v bdelom sne.

Vzostúpený Život Božskej Lásky

Dospejete k poznaniu, že čo si prajete viac ako čokoľvek je jasnosť vašej duše, vaše pravé plné vyjadrenie, ktorým je Božská Láska, a všetko bola činnosť z vášho vyššieho srdca, aby vás tam dostalo, do najvyššej božskej moci a slávy Vesmíru. Všetci z Boha a života vám slúžia, aby priniesli to čo ste si naozaj priali. Kamkoľvek idete a kdekoľvek ste, bude vás vítať a zdraviť božská harmónia a Mier a hovoriť, toto ste vy. Tento mier o ktorom hovoríme je pravda vašej duše a ducha; presahuje mier; je to Božská láska a radosť, ktorá drží všetok život, Vesmír a Kozmos pokope a toto je kto ste! 333

Copyright © prenosy Modrého Lúča sprostredkovala Shekina Rose

Preklad: SiR

This entry was posted in Nezaradené. Bookmark the permalink.

Pridaj komentár